De installateur voor al uw CV-onderhoud

Het belangrijkste voor uw CV installatie is tijdig en regelmatig onderhoud. Het is belangrijk uw CV installatie te laten onderhouden door een erkend bedrijf. Veel verzekeringsmaatschappijen eisen dit al, ivm brandgevaar. Zorgvuldig onderhoud zorgt voor een langere levensduur van uw installatie en voorkomt in veel gevallen storingen en dus kosten aan uw CV installatie. Bij SeM installatietechniek hebt u twee mogelijkheden voor onderhoud aan uw CV installatie:

Eenmalig CV onderhoud

SeM installatietechniek maakt met u een afspraak en zorgt ervoor dat de CV installatie uitgebreid wordt gecontroleerd volgens alle voorschriften en gereinigd op diverse punten, zodat uw CV installatie weer optimaal kan functioneren.

Onderhoudscontract

Veel mensen willen tegenwoordig niet meer voor verrassingen komen te staan en daarnaast verzekerd zijn van een goed werkende CV installatie. Kiest u voor een onderhoudscontract bij een CV installateur, dan biedt dit u veel voordelen;

  • Jaarlijks uitvoerige onderhoudsbeurt aan uw CV installatie.
  • Gratis advies en uitleg over optimalisering van uw CV installatie.
  • 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar storingsdienst.
  • Mocht er zich een storing voordoen, dan komt SeM installatietechniek deze verhelpen met voorrang op niet-gecontracteerde klanten.
  • U betaalt een vast bedrag per jaar.
  • Géén voorrijkosten en arbeidsloon (tot max. 1 uur) bij storing.
installatie-onderhoud-storingen-ketel-cv
sem-installatie-helmond-service-planner